email

Efter att ha bott i nästan 10 år i sin lägenhet i Vasastan kände Miriam att hon hade tröttnat på den. Hon ville få bort ”den Stockholmsvita-känslan” som präglade stilen i lägenheten. Därför bestämde hon sig för att renovera köket, slipa golvet, måla om samt uppdatera eldragningarna i lägenheten.

Lägenheten kändes utdaterad och omodern och jag ville göra den mer personlig. Jag kände att framförallt köket behövdes göras om. Jag ville skapa något som kändes större och som är bättre planerat. Jag ville få in mer färg.

Inför projektet var det framförallt två saker som Miriam tänkte, dels såg hon fram emot att få sätta igång med renoveringen. Att få ett nytt hem var något som lockade. Det andra hon tänkte på var att hon ville hitta ett byggföretag som hon kunde lita på. För Miriam betydde det att hon ville jobba med ett byggföretag som kunde ta ansvar för alla delmoment i projektet, att varje del utfördes av specialister och att de som skulle jobba i hennes hem gick att lita på.

Det kändes kul att få ett nytt kök och hem, jag var ganska trött på min lägenhet och det här kändes lite som en nystart... Jag letade efter någon som kunde ta ansvar för allt. Ville kunna lita på att det skulle blir bra.

Efter vårt första möte tog vi fram en offert på utförandet.

Det kändes tryggt och säkert och jag fick en känsla av att ASH kunde leva upp till min förväntning om att kunna ta hand om hela projektet. Det kändes som att jag fick de bästa inom sitt område, golvspecialister på golv osv. Rimligt pris också. Jag fick även ett bra tips om Järfälla Kök, och jag valde även att använda mig av dem.

Att skapa tydliga förutsättningar, så att kunden vet vad den köper är något vi arbetar hårt för att uppnå. Och det är något Miriam håller med om.

Det kändes pålitligt och som att det som skulle göras var tydligt specificerat i offerten. Det kändes kul att få ett nytt kök och hem, jag var ganska trött på min lägenhet och det här kändes lite som en nystart... Jag letade efter någon som kunde ta ansvar för allt. Ville kunna lita på att det skulle blir bra. Avslutningsvis var vi nyfikna på vilka tips och förslag Miriam har till andra som planerar att renovera sitt kök?

Man ska ta sig tid att kolla på olika alternativ och skapa sig en bild över vad man vill ha. Jag besökte IKEA flera gånger innan jag bestämde allt, och gick igenom ritningen typ 3 gånger. Jag köpte 5 st olika färgprover till bara hallen och jag målade upp alla för att se vad jag verkligen gillade. Det blev bra. Man ska våga tänka om, om den idén man hade först inte funkar. Sen ska man våga lita på de man anlitar, att de kan sitt jobb och kan komma med bra lösningar och idéer. Jag fick bra tips på stenskiva och kran (köpte Tapwell). Bra att ha byggaren som bollplank.

Vi är glada över att fått förtroendet att hjälpa till med Miriams projekt.

För fler bilder på projektet kan du kolla på de här.